Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Merengések

Cikkek

"Te rongyos élet"

2012.12.17

Ti is megélitek majd, – kívánom és remélem – hogy memóriátokban a tavalyi karácsony  eltűnik, a régiek viszont, amik évtizedekkel korábban voltak, egyre tisztábban ragyognak fel. Illetve! Kialakul belőlük egy komplex karácsony lelki képernyőtökön, hóval, ajándékokkal, szeretettel és úgy látjátok majd ahogy jön az ünnep a pszicho-monitorotokon, mint egy filmet!

 

Mentesítsétek lelkeinket!

2011.12.23

Hajdanában kedveseim, amikor még nem voktak IC-k, azaz InterCity vonatok, csak felírat és név nélkül, személy, sebes és gyorsvonatok közlekedtek a Magyar hazában, legfeljebb olimpiai évenként jött egy express, de azt belföldi utazásra nem lehetett igénybe venni. Nagy ünnepeken – például Karácsonykor – viszont közbeiktatott, úgynevezett mentesítő vonatokat is közlekedtetett a MÁV.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Merengések | Hozzászólások: 1

Tarzan visszatért

2010.11.09

Jobb oldalon, középtájon, a szomorú kirakat kopottas könyvtömegében ott volt a dzsungel fia! Tarzan! A borítón előtűnőben az őserdő lombjai közül, kezében kés, leeresztve, de szúrásra készen. Balra fönt majom egy ágon, jobbra körlenyomat: Kalandos Könyvek. Közepén: ára 12 forint. Papírkötésben.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Merengések | Hozzászólások: 1

Hány állomás az élet

2010.11.09

Figyeld! Gyülekeznek köréd az állomások. Hatalmas csarnokaikkal, egykedvű üvegtábláikba zárkózottan. Meg a kis várótermeikkel, ahol a régesrégi padon, aminek még öntöttvas a lába, alszik egy ember. Olyan, aki belebotlott saját sorsába, valahol, valamikorés azóta képtelen rá, hogy visszanyerje az egyensúlyát.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Merengések | Hozzászólások: 1